top of page
newlogo+tagline-MisterWaggy-ONBLACK.png
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
SERVICES

A Trip Down Memory Lane

old school

Mister Waggy heeft honderden platen in zijn oude koffers en draait vrijwel alle hits en classics van vinyl!

wagoneer

De 'tailgate' van een Jeep Wagoneer uit 1979 vormt de basis van de vintage set van Mister Waggy. Met een top sound natuurlijk!

events

Of het nu op een klein of groot (foodtruck)festival is of op een gezellig (tuin)feest. Mister Waggy draait de classics uit een grijsgedraaid verleden.

OUR WORK

DJ Mister Waggy

authentieke vintage drive-in disco

Festival of tuinfeest?

DJ set up

inclusief

wagen

Zaal of feesttent?

DJ set

inclusief

disco

lights

Professionele sound!

plaatjes uit de

oude koffer

Feestje binnen?
COOLE
vintage
DJ-SET

Feestje op locatie

of aan huis?

gezellige

vintage styling

ABOUT US

About Mister Waggy

Ik ben René Wassenberg, een muziekgek van voor de summer-of-love in 1967. De jaren 70, 80 en 90 waren mijn muzikale opvoeding waarin ik de basis legde voor mijn platencollectie vol hits en andere klassiekers. Met een verleden van drive-in disco's, radio-dj, platenzaakmedewerker en club-dj kan je gerust spreken van een ervaren plaatjesdraaier!

 

De originele pick-ups, boxen en buizenversterkers zijn verhuisd naar zolder en hebben plaatsgemaakt voor nieuwe apparatuur die jouw party of festival aankan. Of anders zorg ik daar wel voor. En voor een lekker sfeertje. Want indien mogelijk kom ik met een Jeep Wagoneer uit 1979, gaat de achterklep open, stylen we de set met vintage stuff en klinkt de muziek nog authentieker door de passende sfeer.

Ben je organisator van een event, bijvoorbeeld een cultuur- of foodtruckfestival, een verzamelaarsmarkt of heb je iets te vieren en wil je een origineel (tuin)feest? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op. De prijzen zijn ook vintage!

 

Mister Waggy ®

Jeep Wagoneer

Al sinds ik een jochie van een jaar of 10 was ben ik gek van Amerikaanse auto's met een V8. Met name de seventies modellen hebben mijn hart gestolen en zo werd ik rond 1979 smoorverliefd op een Jeep Wagoneer, Waggy voor insiders. Een dikke 4x4 met een vette sound die ook nog eens super-de-luxe was voor die tijd. In 1962 was dit model de eerste SUV en is tot 1991 in productie geweest met nagenoeg dezelfde vormgeving. Als grafisch vormgever associeer ik veel vintage spulletjes uit mijn jeugd met de muziek die toen op de radio te horen was. Deze Wagoneer past daar helemaal bij! Daarom ben ik Mister Waggy!

newlogo+tagline-MisterWaggy-ONBLACK.png

KLEINE PRIJSJES

Ook zin in zo'n unieke vinylparty?

Een boeking* is vanaf €750,- excl. 9% BTW. Dat is inclusief vintage-style dj-set (auto of booth) met discolights. 

*Een boeking is een set van 4 uur plus 1 uur op- en afbouw). Langer kan natuurlijk ook altijd voor slechts €50 per half uur.

 

Voor evenementen en bedrijven, neem even contact met mij op voor een passende offerte.

PRIJSJES
misterwaggy-stickers.jpg
IMG_0025.JPG

Contact Mister Waggy

Vragen of een boeking aanvragen? Check gerust even de agenda en stuur mij een berichtje door het formuliertje hiernaast in te vullen.

René Wassenberg

DJ Mister Waggy

De Volder 33

5283 ZA Boxtel

 

djmisterwaggy@gmail.com


+31 (0)6 14 77 66 35

CONTACT

Natuurlijk draai ik vrijwel altijd echte vinylplaten en ook die worden lekker aan elkaar gemixt. Op een fijne manier en dus niet overdreven. Muziek is om lekker van te genieten en om op te dansen, dus draai ik de platen meestal helemaal. Maar ook dan zorg ik voor een lekker opbouw en fijne overgangen tussen de nummers.
Maar ook ik heb mixkwaliteiten en die kan je via Mixcloud beluisteren. De mixen van mij die hierop staan bevatten iets jongere muziek dan wat ik meestal draai. Geniet ervan!

bottom of page